top of page

VÅRT TEAM

ja2_edited.jpg

JOHAN ALM

FIFA Licensierad Agent

Johan är VD för Players' Choice och har ett starkt nätverk inom fotbollssverige. Med en bakgrund som både tränare och klubbchef i olika föreningar har Johan en bred erfarenhet av branschen. Dessutom var Johan under många år drivande i att implementera klädmärket Stanno på den Svenska marknaden och har därigenom en god kunskap om de kommersiella delarna av fotbollen. 

På Players' Choice är Johan FIFA licensierad agent och är den som ytterst representerar våra spelare.  

Telefon: 0793-41 60 28
E-mail: johan@players-choice.se

41808250_2105637366115582_79622721258116

TOBIAS WIDAR

Scout

Tobias har en bakgrund i flera roller inom fotbollen och lång erfarenhet av näringslivet. Han har bland annat verkat som huvudtränare, scout, förbundsinstruktör och styrelsemedlem i olika föreningar. På Players’ Choice arbetar Tobias med att identifiera nya spelare och att hjälpa våra befintliga klienter med sin personliga utveckling både på och utanför planen.

Håkan-Noren.jpg

HÅKAN NORÉN

Scout

Med mångårig erfarenhet i olika ledarroller i framförallt Mjällby AIF är Håkan en stor tillgång i Players' Choice laguppställning. Som scout arbetar Håkan främst med att identifiera nya potentiella spelare samtidigt som han bidrar med ett brett nätverk efter sina många år inom fotbollen. 

Telefon: 0709-10 26 55

stefanc.jpg

STEFAN CLEMÉN

Juridisk rådgivare


Players' Choice anlitar Advokatbyrån Clemén avseende juridiska ärenden.

Stefan Clemén är medlem av Sveriges advokatsamfund sedan 1999 och har över 25 års yrkeserfarenhet av juridiskt arbete från domstol och advokatbyrå.

E-mail: stefan@clemen.se

bottom of page