top of page

SÅ HÄR ARBETAR VI

TROVÄRDIGHET - TRYGGHET - UTVECKLING

Signing a Contract

FÖRMEDLING

Våra förmedlare representerar spelaren vid alla typer av kontrakts- och övergångsförhandlingar. Tillsammans med spelaren arbetar vi fram en plan för att uppnå olika karriärsteg och 
målsättningar. Våra förmedlare har ett brett kontaktnätverk i branschen och vi har dessutom samarbeten med jurister ifall en situation kräver ytterligare juridisk kompetens.

PERSONLIG UTVECKLING

Vi hjälper spelare att arbeta med sin personliga utveckling och på så sätt bli mer konkurrenskraftiga på marknaden. Med vårt breda kontaktnätverk kan vi föra samman spelare med experter inom allt från mental träning till kosthållning. Tillsammans med spelaren identifierar vi utvecklingsområden och knyter därefter kontakt med relevanta coacher, rådgivare och mentorer.

ruben-leija-jY_knL-TVvA-unsplash.jpg
Business Handshake

RÅDGIVNING INOM EKONOMI OCH ARBETSMARKNAD

En fotbollskarriär är kort och därför uppmanar vi våra klienter att tidigt tänka på livet efter karriären. Vi hjälper spelare att se över områden som pension, besparingar och investeringar. I början av karriären kan det dessutom vara avgörande att spelaren har ett deltidsjobb vid sidan av fotbollen. Därför nyttjar vi gärna vårt kontaktnätverk för att hitta en sysselsättning tills den dagen spelaren kan leva på sin fotboll.

SPONSORER

I dagens mediala klimat är fotbollsspelare ett varumärke och har en social plattform som ofta är attraktiv för företag. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att jobba med sponsorer i idrottsbranschen och hjälper våra spelare att nyttja sitt varumärke utanför planen. Vi kan bl.a. hjälpa till med att knyta samarbeten som ger extra inkomst eller sponsring av skor, kläder och andra nyttiga produkter.

kakudmi-JO19K0HDDXI-unsplash.jpg
bottom of page